Pátek, 20 září, 2024
Google search engine
DomůOstatníPohlreich: Tahanice o Michelin je nechutná, řadíme se k Burkině Faso. Vyplatí...

Pohlreich: Tahanice o Michelin je nechutná, řadíme se k Burkině Faso. Vyplatí se nám za něj zaplatit

Loňský spor o to, zda vláda zaplatí za Michelinský průvodce v Česku, je dle Zdeňka Pohlreicha nechutná tahanice. Česku se dle něj vyplatí a je škoda, že v něm chybělo. „Dovolí si to v Maďarsku nebo Chorvatsku a my se tváříme, že to je moc,“ říká Pohlreich v ukázce z rozhovoru v Prostoru X.

Za uvedení do Michelinu nakonec Česko loni zaplatilo asi 50 milionů korun. Mezi podniky oceněnými tímto žebříčkem byla v minulosti i Pohlreichova italská restaurace Divinis, dostala cenu Michelin Bib Gourmand. Pohlreich říká, že Michelin je pořád nejrespektovanější gastronomický žebříček a pro Česko má význam.

I přes spory kolem Michelinu si Zdeněk Pohlreich myslí, že česká gastronomie jde nahoru. Co se změnilo za dobu, kdy natáčel pořad Ano, šéfe? A proč podle Pohlreicha u mladých lidí oslabila chuť k práci? Na celý rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem se můžete podívat zde:

Prostor X: Rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem
• Tremples.cz

Máte kérky? A musíme je vidět? V českých ulicích a hromadné dopravě se nám rozmohl takový nešvar...
RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Populární články

BLOG

Pohlreich: Tahanice o Michelin je nechutná, řadíme se k Burkině Faso. Vyplatí se nám za něj zaplatit

Loňský spor o to, zda vláda zaplatí za Michelinský průvodce v Česku, je dle Zdeňka Pohlreicha nechutná tahanice. Česku se dle něj vyplatí a je škoda, že v něm chybělo. „Dovolí si to v Maďarsku nebo Chorvatsku a my se tváříme, že to je moc,“ říká Pohlreich v ukázce z rozhovoru v Prostoru X.

Za uvedení do Michelinu nakonec Česko loni zaplatilo asi 50 milionů korun. Mezi podniky oceněnými tímto žebříčkem byla v minulosti i Pohlreichova italská restaurace Divinis, dostala cenu Michelin Bib Gourmand. Pohlreich říká, že Michelin je pořád nejrespektovanější gastronomický žebříček a pro Česko má význam.

I přes spory kolem Michelinu si Zdeněk Pohlreich myslí, že česká gastronomie jde nahoru. Co se změnilo za dobu, kdy natáčel pořad Ano, šéfe? A proč podle Pohlreicha u mladých lidí oslabila chuť k práci? Na celý rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem se můžete podívat zde:

Prostor X: Rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem
• Tremples.cz

Máte kérky? A musíme je vidět? V českých ulicích a hromadné dopravě se nám rozmohl takový nešvar...
RELATED ARTICLES