Pátek, 20 září, 2024
Google search engine
DomůMagazínPro ženyBesky: Není čas trápit se nad tím, jak vypadáme, když se cítíme...

Besky: Není čas trápit se nad tím, jak vypadáme, když se cítíme dobře –


Zdroj: foto Vladimír Šigut

Probíhající festival Colours of
Ostrava má svou IQOS zónu, ve se
které mohou návštěvníci setkat se
zajímavými českými osobnostmi. Páteční odpoledne prožili po boku krásné a talentované Besky – vítězky kuchařské
soutěže MasterChef. Co si pro ně připravila? Napekla originální cookies
inspirované náplněmi pro IQOS a přinesla své knihy plné jedinečných
receptů. Těmi obdarovala prvních deset návštěvníků,
nechyběly samozřejmě podpisy ani společné fotografování. Diváci si mohli
v příjemném stínu pod slunečníky poslechnout zajímavý rozhovor, ve kterém
talentovaná pekařka prozradila, kdo jí pomáhá vymýšlet nové recepty i to, zda je
jejímu srdci bližší pečení nebo vaření. Došlo samozřejmě i na pikantnosti ze
zákulisí populární kuchařské soutěže.

Sušenky v podání Besky jsou vždy
jedinečné

Moderátora hned
v úvodu zaujaly sušenky inspirované příchutěmi IQOS, které si pekařka pro diváky připravila.
Ty měly opravdu
originální kombinaci příchutí – nechyběla čokoláda s chilli, citronová
příchuť s praskacím práškem, lesní ovoce
s černým čajem ani pekanové ořechy v kombinaci se slaným karamelem. Zručná
pekařka prozradila, jak nové receptury vznikají a
odtajnila, kdo jí s jejich přípravou pomáhá: „Nebyla jsem v tom sama, při všem co dělám, za mnou stojí můj „Sous chef“ – máma Monika. Takže jsme si sedly a šlo se vymýšlet,“ nastínila sympatická kuchařka s tím, že jim to
s mámou v kuchyni společně klape. Šéfem při práci je ona, zatímco
doma je to přesně naopak.

Největší láskou je pečení

Moderátora v souvislosti s tím zajímalo, co
Besky baví víc – zda je to svět pečení nebo vaření. „Já jsem takový hybrid – vyšla jsem z kuchařské show MasterChef, takže bylo na pořadu dne, abych vytvořila nějakou vařící kuchařku, ale teď se vracím k tomu, co miluji nejvíc – a to je pečení. Takže když stojím v kuchyni a mám něco uvařit, nemám s tím problém, ale když někdo řekne, že má chuť na něco sladkého, tak se víc usměju,“ přiznala.

Besky: Není čas trápit se nad tím, jak vypadáme, když se cítíme dobře

Besky vyjasnila otázku, která při
sledování MasterChefa napadne každého

V rozhovoru dostali prostor i samotní diváci. Ty
samozřejmě zajímaly pikantnosti ze zákulisí soutěže, ze které vyšla Besky v roce 2021 jako vítěz. Na řadu
přišla i otázka, jak je možné, že porota ochutnává pokrmy ještě teplé, když
jejich příprava zabere spoustu času a soutěžících je v prvních dílech
opravdu mnoho.

Bývalá účastnice soutěže se rozhodla záhadu vyjasnit:
„Funguje to jednoduše, už nemám mlčenlivost, takže dobře poslouchejte, dozvíte se něco speciálního.“ A jak to tedy ve skutečnosti při natáčení probíhá? Dostaneme výzvu a začínáme vařit. Navaříme, všude je bordel. Skončíme, okamžitě musíme opustit studio a jdeme do zpovědnic, kde se povídá a pláče protože retrospektivně vzpomínáme na to, co jsme pokazili. Mezitím se stane kouzlo a začne se uklízet. Když se vrátíme do studia, ano, máte pravdu, jídlo je studené,“ vyprávěla otevřeně. V reálu
to prý probíhá tak, že ve chvíli, kdy kuchaři odchází od stolu, přichází
porotci a pokrmy ochutnávají ještě teplé – dobře tak vědí, jak se komu
v soutěži zadařilo a finální ochutnávky jsou tak spíše pro potěchu oka
televizním divákům.

Besky: Není čas trápit se nad tím, jak vypadáme, když se cítíme dobře

Černá barva a stahovací kalhotky jako
klíč ke krásné postavě

Moderátor chtěl
také přijít na kloub tomu, jak je možné, že člověk,
který se živí pečením, vypadá tak dobře jako ona. Základy jsou dva – stahovací kalhotky a černá barva. Je to tak jednoduché, děvčata a chlapci,“ smála se populární
kulinářská hvězda.

„Jsem žena, která miluje šťavnatost života – miluji cukry, tuky a žít ten život. Takže když chci, přiberu 15 kilo, když chci, tak se trochu potrápím a shodím 15 kilo,“ přiblížila Besky
svůj životní rytmus. „Je vtipné, žít ten život. Myslím, že jsem tím i blíže k lidem. Ukazuji jim, že to není o tom, jak bys měl vypadat, ale o tom, co vyzařuješ. Není čas se trápit nad tím, jak vypadáme, když se cítíme dobře. No ne?“ dodala se
sympatickým nadhledem. V závěru rozhovoru také
přiznala, že její stravovací návyky nejsou nijak speciální – k snídani si
dá vajíčka a vyrazí do terénu.

f

Besky: Není čas trápit se nad tím, jak vypadáme, když se cítíme dobře

Jaký další program po vystoupení Besky si mohli diváci v IQOS zóně
užít? Od 13:30 vystoupili DJ WOLF a Rado Van Bee. V 17 hodin přišel
čas na taneční lekci Dance class,
kde si mohli návštěvníci festivalu osvojit nové taneční kreace. V 19.
hodin proběhl již tradičně vědomostní PUB kvíz a od 21. hodin se opět ukázala dvojice DJ Wolf a Rado Van Bee. Zajímavý a nabitý program čeká na
diváky také v sobotu.

Bohuš Matuš a jeho o 30 let mladší manželka Lucie: Když jsem Bohuše ukázala poprvé mamince, tak se složila

Bohuš Matuš a jeho o 30 let mladší manželka Lucie: Když jsem Bohuše ukázala poprvé mamince, tak se složila

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Populární články

BLOG

Besky: Není čas trápit se nad tím, jak vypadáme, když se cítíme dobře –


Zdroj: foto Vladimír Šigut

Probíhající festival Colours of
Ostrava má svou IQOS zónu, ve se
které mohou návštěvníci setkat se
zajímavými českými osobnostmi. Páteční odpoledne prožili po boku krásné a talentované Besky – vítězky kuchařské
soutěže MasterChef. Co si pro ně připravila? Napekla originální cookies
inspirované náplněmi pro IQOS a přinesla své knihy plné jedinečných
receptů. Těmi obdarovala prvních deset návštěvníků,
nechyběly samozřejmě podpisy ani společné fotografování. Diváci si mohli
v příjemném stínu pod slunečníky poslechnout zajímavý rozhovor, ve kterém
talentovaná pekařka prozradila, kdo jí pomáhá vymýšlet nové recepty i to, zda je
jejímu srdci bližší pečení nebo vaření. Došlo samozřejmě i na pikantnosti ze
zákulisí populární kuchařské soutěže.

Sušenky v podání Besky jsou vždy
jedinečné

Moderátora hned
v úvodu zaujaly sušenky inspirované příchutěmi IQOS, které si pekařka pro diváky připravila.
Ty měly opravdu
originální kombinaci příchutí – nechyběla čokoláda s chilli, citronová
příchuť s praskacím práškem, lesní ovoce
s černým čajem ani pekanové ořechy v kombinaci se slaným karamelem. Zručná
pekařka prozradila, jak nové receptury vznikají a
odtajnila, kdo jí s jejich přípravou pomáhá: „Nebyla jsem v tom sama, při všem co dělám, za mnou stojí můj „Sous chef“ – máma Monika. Takže jsme si sedly a šlo se vymýšlet,“ nastínila sympatická kuchařka s tím, že jim to
s mámou v kuchyni společně klape. Šéfem při práci je ona, zatímco
doma je to přesně naopak.

Největší láskou je pečení

Moderátora v souvislosti s tím zajímalo, co
Besky baví víc – zda je to svět pečení nebo vaření. „Já jsem takový hybrid – vyšla jsem z kuchařské show MasterChef, takže bylo na pořadu dne, abych vytvořila nějakou vařící kuchařku, ale teď se vracím k tomu, co miluji nejvíc – a to je pečení. Takže když stojím v kuchyni a mám něco uvařit, nemám s tím problém, ale když někdo řekne, že má chuť na něco sladkého, tak se víc usměju,“ přiznala.

Besky: Není čas trápit se nad tím, jak vypadáme, když se cítíme dobře

Besky vyjasnila otázku, která při
sledování MasterChefa napadne každého

V rozhovoru dostali prostor i samotní diváci. Ty
samozřejmě zajímaly pikantnosti ze zákulisí soutěže, ze které vyšla Besky v roce 2021 jako vítěz. Na řadu
přišla i otázka, jak je možné, že porota ochutnává pokrmy ještě teplé, když
jejich příprava zabere spoustu času a soutěžících je v prvních dílech
opravdu mnoho.

Bývalá účastnice soutěže se rozhodla záhadu vyjasnit:
„Funguje to jednoduše, už nemám mlčenlivost, takže dobře poslouchejte, dozvíte se něco speciálního.“ A jak to tedy ve skutečnosti při natáčení probíhá? Dostaneme výzvu a začínáme vařit. Navaříme, všude je bordel. Skončíme, okamžitě musíme opustit studio a jdeme do zpovědnic, kde se povídá a pláče protože retrospektivně vzpomínáme na to, co jsme pokazili. Mezitím se stane kouzlo a začne se uklízet. Když se vrátíme do studia, ano, máte pravdu, jídlo je studené,“ vyprávěla otevřeně. V reálu
to prý probíhá tak, že ve chvíli, kdy kuchaři odchází od stolu, přichází
porotci a pokrmy ochutnávají ještě teplé – dobře tak vědí, jak se komu
v soutěži zadařilo a finální ochutnávky jsou tak spíše pro potěchu oka
televizním divákům.

Besky: Není čas trápit se nad tím, jak vypadáme, když se cítíme dobře

Černá barva a stahovací kalhotky jako
klíč ke krásné postavě

Moderátor chtěl
také přijít na kloub tomu, jak je možné, že člověk,
který se živí pečením, vypadá tak dobře jako ona. Základy jsou dva – stahovací kalhotky a černá barva. Je to tak jednoduché, děvčata a chlapci,“ smála se populární
kulinářská hvězda.

„Jsem žena, která miluje šťavnatost života – miluji cukry, tuky a žít ten život. Takže když chci, přiberu 15 kilo, když chci, tak se trochu potrápím a shodím 15 kilo,“ přiblížila Besky
svůj životní rytmus. „Je vtipné, žít ten život. Myslím, že jsem tím i blíže k lidem. Ukazuji jim, že to není o tom, jak bys měl vypadat, ale o tom, co vyzařuješ. Není čas se trápit nad tím, jak vypadáme, když se cítíme dobře. No ne?“ dodala se
sympatickým nadhledem. V závěru rozhovoru také
přiznala, že její stravovací návyky nejsou nijak speciální – k snídani si
dá vajíčka a vyrazí do terénu.

f

Besky: Není čas trápit se nad tím, jak vypadáme, když se cítíme dobře

Jaký další program po vystoupení Besky si mohli diváci v IQOS zóně
užít? Od 13:30 vystoupili DJ WOLF a Rado Van Bee. V 17 hodin přišel
čas na taneční lekci Dance class,
kde si mohli návštěvníci festivalu osvojit nové taneční kreace. V 19.
hodin proběhl již tradičně vědomostní PUB kvíz a od 21. hodin se opět ukázala dvojice DJ Wolf a Rado Van Bee. Zajímavý a nabitý program čeká na
diváky také v sobotu.

Bohuš Matuš a jeho o 30 let mladší manželka Lucie: Když jsem Bohuše ukázala poprvé mamince, tak se složila

Bohuš Matuš a jeho o 30 let mladší manželka Lucie: Když jsem Bohuše ukázala poprvé mamince, tak se složila

RELATED ARTICLES