Sobota, 21 září, 2024
Google search engine
DomůEkonomikaKdyž catering není jen o jídle: Podívejte se, jak vypadá event od...

Když catering není jen o jídle: Podívejte se, jak vypadá event od profíků

728x90

V dnešním světě digitální komunikace, kde dominují sociální sítě, je osobní kontakt stále nenahraditelný. Firemní eventy se stávají zásadním nástrojem pro posilování vztahů s klienty a obchodními partnery. „Klíčem k úspěchu každé takové akce je neustálé posouvání hranic,“ zdůrazňuje Luděk Vocílka, generální ředitel gastronomické společnosti IN CATERING.

Kreativita a originalita

„Naši zákazníci chtějí na akcích hosty zaujmout, šokovat něčím crazy, funny a hlavně netradičním. To nás motivuje každý event posunout o level výš,“ přiznává Vocílka a dodává, že při výsledném efektu rozhoduje každý detail. Běžné jsou už jedlé květiny na dezertech nebo welcome drink ve firemních barvách klienta.

Zdaleka však nejde jen o jídlo a drinky. Roli hraje i design stolů, dekorace, volba porcelánu, způsob servírování či kouřové efekty. Když si to klient nebo koncept akce žádají, navezou se na místo konání stromy nebo si hostesky nazují kolečkové brusle a rozfoukávají po sále jedlé mátové bubliny.

IN CATERING s.r.o.

„Musíme mít nastavený mindset na posouvání se neustále dopředu. Nespokojíme se s úspěchem jedné akce. Hned po jejím skončení si ji vyhodnotíme a už myslíme na další, kterou chceme posunout na ještě vyšší level,“ říká Luděk Vocílka

IN CATERING najdete v nabídce hned několik tematických konceptů jako Wood & Eco, Street food, Eat & Play. Oblíbené jsou koncepty Infinity cloud, drinky s kouřovým efektem, které vypadají, že levitují v prostrou, nebo Chameleon, který se přizpůsobuje typu podnikání zákazníků. Na party pro stavaře je to třeba umělá cihlová zeď se zapíchanými zednickými lžícemi, na nichž je servírované jídlo. Chlapskou tečku udělají dezerty ve tvaru cihly s krémem z mascarpone v barvě malty.

IN CATERING s.r.o.

Flexibilita a přizpůsobivost

Pandemie ovlivnila dlouhodobé plánování. „Musíme být připraveni reagovat rychle a efektivně na změny a potřeby našich klientů. Vytváříme nové koncepty a zlepšujeme logistiku, abychom drželi nejvyšší kvalitu služeb,“ zdůrazňuje Vocílka. Každý rok firma přichází s novými nápady a inovacemi, které posouvají úroveň akcí na vyšší level.

V IN CATERING věří, že inovace a udržitelnost jsou klíčem k úspěchu a jsou připraveni přinášet nezapomenutelné zážitky plné chutí a emocí v souladu s udržitelností a podle zásad ESG.

Firma, která za posledních 30 let uspokojila téměř tři miliony klientů na více než deseti tisících různých konferenčních, společenských a kulturních akcích, se vypracovala v předního hráče v gastronomických službách. IN CATERING kromě cateringových služeb provozuje restaurace Ristorante Fabiano a SOU100 Žižkov a dále dvě moderní samoobslužné jídelny il Bistro a Tácy na Pankráci. Společnost je rovněž členem Asociace společenské odpovědnosti.

https://www.incatering.cz/myjsmecatering.htm

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Populární články

BLOG

Když catering není jen o jídle: Podívejte se, jak vypadá event od profíků

728x90

V dnešním světě digitální komunikace, kde dominují sociální sítě, je osobní kontakt stále nenahraditelný. Firemní eventy se stávají zásadním nástrojem pro posilování vztahů s klienty a obchodními partnery. „Klíčem k úspěchu každé takové akce je neustálé posouvání hranic,“ zdůrazňuje Luděk Vocílka, generální ředitel gastronomické společnosti IN CATERING.

Kreativita a originalita

„Naši zákazníci chtějí na akcích hosty zaujmout, šokovat něčím crazy, funny a hlavně netradičním. To nás motivuje každý event posunout o level výš,“ přiznává Vocílka a dodává, že při výsledném efektu rozhoduje každý detail. Běžné jsou už jedlé květiny na dezertech nebo welcome drink ve firemních barvách klienta.

Zdaleka však nejde jen o jídlo a drinky. Roli hraje i design stolů, dekorace, volba porcelánu, způsob servírování či kouřové efekty. Když si to klient nebo koncept akce žádají, navezou se na místo konání stromy nebo si hostesky nazují kolečkové brusle a rozfoukávají po sále jedlé mátové bubliny.

IN CATERING s.r.o.

„Musíme mít nastavený mindset na posouvání se neustále dopředu. Nespokojíme se s úspěchem jedné akce. Hned po jejím skončení si ji vyhodnotíme a už myslíme na další, kterou chceme posunout na ještě vyšší level,“ říká Luděk Vocílka

IN CATERING najdete v nabídce hned několik tematických konceptů jako Wood & Eco, Street food, Eat & Play. Oblíbené jsou koncepty Infinity cloud, drinky s kouřovým efektem, které vypadají, že levitují v prostrou, nebo Chameleon, který se přizpůsobuje typu podnikání zákazníků. Na party pro stavaře je to třeba umělá cihlová zeď se zapíchanými zednickými lžícemi, na nichž je servírované jídlo. Chlapskou tečku udělají dezerty ve tvaru cihly s krémem z mascarpone v barvě malty.

IN CATERING s.r.o.

Flexibilita a přizpůsobivost

Pandemie ovlivnila dlouhodobé plánování. „Musíme být připraveni reagovat rychle a efektivně na změny a potřeby našich klientů. Vytváříme nové koncepty a zlepšujeme logistiku, abychom drželi nejvyšší kvalitu služeb,“ zdůrazňuje Vocílka. Každý rok firma přichází s novými nápady a inovacemi, které posouvají úroveň akcí na vyšší level.

V IN CATERING věří, že inovace a udržitelnost jsou klíčem k úspěchu a jsou připraveni přinášet nezapomenutelné zážitky plné chutí a emocí v souladu s udržitelností a podle zásad ESG.

Firma, která za posledních 30 let uspokojila téměř tři miliony klientů na více než deseti tisících různých konferenčních, společenských a kulturních akcích, se vypracovala v předního hráče v gastronomických službách. IN CATERING kromě cateringových služeb provozuje restaurace Ristorante Fabiano a SOU100 Žižkov a dále dvě moderní samoobslužné jídelny il Bistro a Tácy na Pankráci. Společnost je rovněž členem Asociace společenské odpovědnosti.

https://www.incatering.cz/myjsmecatering.htm

RELATED ARTICLES